První porážka v sezóně

21.05.2018 | Tomáš Würtherle (Převzato od inlinehokej.cz)

Podle postavení v tabulce by se dala očekávat jednoznačná záležitost pro domácí, ale zkušený hostující tým se na utkání plně koncentroval a připravil nám první letošní porážku.

Do utkání měli velmi dobrý nástup hráči Stormu, když se vedení ujali už po pětadvaceti sekundách hry. Petráš si všiml rozjetého Dominika Bílka, který se dostal do úniku a po kličce do bekhendu zakončil mimo dosah Langera.

Následně navíc dostal Krudenc menší trest, a tak měli Pražané šanci své vedení navýšit. To se jim nepovedlo a chvilku po vypršení trestu se mohli radovat hosté. Akci začal Malý, který přihrál dobře postavenému Pavlu Mrňovi, jehož rána prolétla až do sítě.

Ještě v první části se Černošice prosadily znovu a otočily tak průběh duelu. Jan Jindra sjel až za branku, odkud našel volného Václava Krudence, jehož ránu nedokázal Hauser zastavit. V utkání se ani jeden z celků do velkého množství příležitostí nedostával, další gól tak padl až v 21. minutě.

V souboji za brankou Rolleru uspěl David Jindra. S pukem se otočil a z jeho práce následně těžil Jíří Loskot. Ten sice musel kotouč zpracovávat nadvakrát, přesto se mu pak povedlo navýšit vedení svého týmu. Po polovině zápasu tak Středočeši měli slibný náskok.

Vedení navíc Černošice ještě navýšily, ve 33. minutě hrály přesilovku, kterou také využily. Pavel Mrňa dostal parádní pas od Malého a z pokleku propálil bezmocného Hausera. Další zásah už ve třetí části nikdo z hráčů nepřidal, před Stormem tak do poslední dvanáctiminutovky stála těžká práce.

Mírnou naději dal Pražanům Necelé tři minuty po startu posledního dějství Jaromír Kverka, jehož povedený pokus prolétl kolem Langera a zastavil se až v síti. O první vítězství se ovšem Černošice nechtěly nechat připravit.

Výsledkem byla pojišťující trefa Robina Malého. Ten se natlačil před obránce a po samostatné akci zakončil s trochou štěstí za záda Hausera. Storm už se ve zbytku duelu na zmírnění ztráty nezmohl, v závěru naopak ještě upravil výsledek po perfektně povedené kličce Pavel Mrňa.

Ohlasy po utkání:

Tomáš Würtherle (IHC Roller Storm Praha): My jsme věděli, že Černošice jsou kvalitní tým, který akorát letos zatím nemá výsledky. Mají ale spoustu hráčů, kteří už mají značné zkušenosti s inline hokejem. Nám se podařil začátek, kdy jsme se rychle dostali do vedení, ale to nám paradoxně uškodilo. Šlo o zápas s minimem šancí, což nám moc nevyhovovalo.

Luděk Záhorský (SK Černošice): Povedlo se nám odehrát takticky nejpovedenější zápas v letošní sezóně, díky čemuž jsme nakonec i vyhráli. Rozhodně ale nešlo o jednoduchou výhru.


 
Aktuální články
Premiérovým vítězem klubové ankety je VOJTA MALÍNEK

Poprvé v klubové historii jsme se rozhodli uspořádat anketu o klubového hráče sezóny. Možnost hlasování měli hráči, a u mladších...

 
Hradec Králové ve finále juniorské extraligy překazil Roller Stormu sen o obhajobě

Čtyři nejlepší týmy juniorské extraligy předvedly na Final Four vynikající výkony, které vygradovaly ve skvělé a dramatické finále...

 
Gólová přestřelka se Zlínem! Áčko juniorky zůstává stoprocentní

V repríze loňského finále to v prvních minutách vypadalo na jednoznačnou záležitost. Vždyť Storm vedl po necelých dvanácti minutách už...

 
Áčko juniorky bez problémů přehrálo Přerov
 
Juniorské béčko přejelo Zlín deseti góly!
 
Béčko juniorky slaví první výhru, doma přehrálo Přerov
 
Skvěle! Storm přetlačil Hořovice a slaví první výhru
 
Áčko sehrálo s Černošicemi vyrovnaný zápas, nakonec ale o gól padlo
 
Béčko juniorů nasbíralo další zkušenosti v duelu s Hořovicemi
 
Béčko juniorky sahalo po bodech, nakonec ale s Úhřeticemi prohrálo
 
Utkání
Muži "A" | sobota 13.05.2023, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:2 (2:0, 1:2)
 
Muži "B" | neděle 07.05.2023, 19:00
IHC Roller Storm Praha - IHC ESSE Lovosice
5:8 (2:4, 3:4)
 
Junioři "A" | neděle 14.05.2023, 13:00
IHC Roller Storm Praha A - IHC Devils Zlín
13:10 (7:4, 6:6)
 
Junioři "B" | neděle 14.05.2023, 14:30
IHC Roller Storm Praha B - IHC Devils Zlín
10:1 (3:1, 7:0)
 
Starší žáci | neděle 01.05.2016, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:7 ()
 
Partneři

Jagrteam

Sport11

Stilmat

 

 

 
© eSports s.r.o. & IHC Roller Storm Praha - kontakt: info@rollerstorm.cz RSS