Naposledy v základní části venku, přemůže Storm Kladno a Černošice?

12.05.2017 | David Mencl

Základní část Stilmat extraligy se přehoupla do své druhé poloviny a Pražané musí ke svým zápasům na hřiště soupeřů. Během následující soboty zamíří nejdříve do Kladna a následně změří síly i s Černošicemi. Ve druhém utkání bude Storm čelit jasně nejproduktivnějšímu hráči Marku Loskotovi, který v šesti duelech stihl nasbírat osmatřicet bodů.


Všech dvanáct celků extraligy má za sebou šest odehraných utkáních. Nejlépe si sice vede Beroun, který neztratil ještě ani bod, pozadu ovšem nezůstává ani Storm. Ten posbíral devět bodů a díky pozitivnímu skóre drží pátou příčku. Další tři týmy se stejným bodovým ziskem mají negativní skóre.

13.5. IHC Čerti Kladno – IHC Roller Storm Praha 10:00

Prvním sobotním soupeřem bude Kladno, které vstoupilo do sezóny velmi dobře, když během prvního víkendu ani jednou neprohrálo. Postupně si Čerti poradili s Boskovicemi, které vyprovodili po výsledku 8:3, Zlínem po výhře 10:3 a Uherským Brodem.

Ve druhém víkendu však přišly zápasy na hřištích soupeřů, které už Kladenští nezvládli. O dva góly nestačili na Přerov, podlehli i Novému Jičínu a schytali debakl od Olomouce. Ta neměla se Středočechy slitování a domů je vyprovodila sedmnácti góly.

Čerti nemají žádného vyloženého tahouna, o branky se dělí více hráčů. Nejvíce se to daří zatím Adamu Kubíkovi, který v klubových tabulkách vede jen o dva kanadské body před Jakubem Strnadem. Ten má však jen tři odehraná utkání.

13.5. SK Černošice – IHC Roller Storm Praha 14:00

Ve druhém utkání se Storm postaví Černošicím, za které nastupuje několik loňských mistrů světa. Tím nejvýraznějším je bezpochyby Marek Loskot, který s osmatřiceti kanadskými body vede tabulku nejproduktivnějších hráčů a druhý Kafka výrazně zaostává. Obrana pak stojí na Robinu Malému a Davidu Semovi, kteří mají taktéž zlatou medaili z mistrovství světa v roce 2016.

I přes nabitou sestavu zatím Černošice nepůsobí dominantně a musely už skousnout i dvě porážky. Hned v prvním kole podlehly Novému Jičínu, na což sice navázaly výhrou nad Přerovem, následně však nestačily ani na Olomouc.

Před druhým víkendem se k týmu připojil Ronald Wurm, který skončil v ledním hokeji misi v nizozemském národním mužstvu, a okamžitě se zařadil k tahounům. S jeho velkým přispěním Černošice bez větších problémů porazily Boskovice, Zlín i Uherský Brod.

 
Aktuální články
Premiérovým vítězem klubové ankety je VOJTA MALÍNEK

Poprvé v klubové historii jsme se rozhodli uspořádat anketu o klubového hráče sezóny. Možnost hlasování měli hráči, a u mladších...

 
Hradec Králové ve finále juniorské extraligy překazil Roller Stormu sen o obhajobě

Čtyři nejlepší týmy juniorské extraligy předvedly na Final Four vynikající výkony, které vygradovaly ve skvělé a dramatické finále...

 
Gólová přestřelka se Zlínem! Áčko juniorky zůstává stoprocentní

V repríze loňského finále to v prvních minutách vypadalo na jednoznačnou záležitost. Vždyť Storm vedl po necelých dvanácti minutách už...

 
Áčko juniorky bez problémů přehrálo Přerov
 
Juniorské béčko přejelo Zlín deseti góly!
 
Béčko juniorky slaví první výhru, doma přehrálo Přerov
 
Skvěle! Storm přetlačil Hořovice a slaví první výhru
 
Áčko sehrálo s Černošicemi vyrovnaný zápas, nakonec ale o gól padlo
 
Béčko juniorů nasbíralo další zkušenosti v duelu s Hořovicemi
 
Béčko juniorky sahalo po bodech, nakonec ale s Úhřeticemi prohrálo
 
Utkání
Muži "A" | sobota 13.05.2023, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:2 (2:0, 1:2)
 
Muži "B" | neděle 07.05.2023, 19:00
IHC Roller Storm Praha - IHC ESSE Lovosice
5:8 (2:4, 3:4)
 
Junioři "A" | neděle 14.05.2023, 13:00
IHC Roller Storm Praha A - IHC Devils Zlín
13:10 (7:4, 6:6)
 
Junioři "B" | neděle 14.05.2023, 14:30
IHC Roller Storm Praha B - IHC Devils Zlín
10:1 (3:1, 7:0)
 
Starší žáci | neděle 01.05.2016, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:7 ()
 
Partneři

Jagrteam

Sport11

Stilmat

 

 

 
© eSports s.r.o. & IHC Roller Storm Praha - kontakt: info@rollerstorm.cz RSS